Navigatiebalk voor MxM MultiMedia

download de MacroMedia Flash Player


Volgend jaar feest !

MxM Database Software is opgericht in 1990 (in romeinse cijfers MXM). Nu bijna 20 jaar geleden. We zullen ons jubileum volgend jaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Bent U content ?

Onze nieuwste activiteit is bijzonder succesvol. De formule om snel een website te realiseren voor een vast laag bedrag per maand, slaat enorm aan. Ook alle opties zoals: zelf aanpassen van teksten en foto's, compleet gehost incl e-mail en web-mail, het aanmelden bij zoekmachines enz. blijken voor ondernemers het ei van Columbus !

Bezoek de website van content-site en bekijk de mogelijkheden voor u !

 


Database gestuurde website voor Midreth
Bouwbedrijf Midreth B.V. is overgeschakeld naar een compleet nieuwe database gestuurde website.
"Waar wij eerder meer dan 1000 pagina's HTML hadden, hebben we nu een dynamische website bestaande uit enkele tientalle pagina's. De website wordt nu dagelijks bijgehouden door een secretarresse. Wij zijn actueel en besparen veel geld" aldus Niels Vergeer - Inkoper Midreth.
Bezoek hier de site...

Dalfsen Diensverlening
Voor van Dalfsen Dienstvelening is een eenvoudige website gemaakt. Deze ZZP-er kan door deze website sneller zijn klanten informeren of de snelle ontwikkelingen in zijn bedrijf.
Bezoek hier de site ...

Nieuwe website voor Memid Inventmenst b.v.
De ontwikkelaar van talloze bouwprojecten, zoals: het voetbalstadion van Utrecht, Recreatiecomplex Chateau De Barbet in Frankrijk en vele kantoor- en industieprojecten heeft een nieuwe website. Dankzij de databasegestuurde website worden alle gegevens van de projecten zelf ingevoerd en gemuteerd. Niet alleen de actueel nieuws maar ook projectfoto's, het aantal te koop staande panden enz. kunnen ala minuut actueel gehouden worden. Op de werkplek op kantoor of in het buitenland op de laptop.
Bezoek hier de site ..
.

 

 

Ons bedrijf
Wij zijn een multimedia bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van multimedia producten. Jarenlange ervaring en de drive om nieuwe mogelijkheden toe te passen geven ons de uitdaging die wij zoeken en u het voordeel van een partner met kennis en hart voor uw zaak. Kijk hier welke bedrijven gebruik maken van onze diensten.
----------------------------------------------------------
Filosofie

MxM Multimedia ontwikkelt hoogwaardige multimedia producten die zich, door steeds gebruik te maken van de laatste technologien en innovaties, continue aan de top van de markt blijven bevinden. Daarnaast willen wij ons, door zeer hoge kwaliteitseisen,
blijvend onderscheiden in deze markt.
Zowel in klein- als grootvolume opdrachten hanteren wij dezelfde normen en eisen en beschikken wij over de benodigde kennis, in grafisch- en programmatechnisch opzicht.

----------------------------------------------------------
Ons team

Ons team bestaat uit een hechte groep specialisten. Waarbij een ieder op zijn vakgebied streeft naar de hoogste kwaliteit- en kennisniveau. Of het nu gaat om grafische vormgeving, programmeren of kennis van Linux en PhP.
Maar buiten alles om blijft informatica mensenwerk.
Een goed team met enthousiste mensen zorgt dat uw producten in goede handen zijn.

Met een flinke dosis humor, hard werken en ethousiasme zorgen wij voor tevreden klanten.----------------------------------------------------------
Iets over de geschiedenis
In 1989 zijn de eerste schreden in de informatica gezet om in 1990 als bedrijf ingeschreven te staan als MxM Database Sofware. De eeste jaren zijn er puur alleen database georiënteerde programma's gemaakt. Als voorbeeld een personentoegangscontrole voor de Zeevaart Maatschappij Zeeland. Dit naar aanleiding van de ramp met de Harold of Free Enterprise. De toen opgedane kennis in databases ziet u nu nog terug in de database gestuurde web-oplossingen. MxM is zich vanaf dat moment meer en meer gaan ontwikkelen tot een multimedia bedrijf. Met E-commerce en E-learning toepassingen, maar ook dynamische 3D presentaties voor de cave in Amsterdam.
Ondanks dat wij voor ICT-begrippen al lang meedraaien zijn wij een bedrijf dat jong en dynamisch is ! Ook blijven wij met onze 4 top-specialisten een bedrijf dat qua grootte altijd tijd en aandacht heeft voor onze persoonlijke benadering van onze klanten.

----------------------------------------------------------
Organisatie
MxM Multimedia is opgericht in 1989 en bestaat hoofdzakelijk uit twee verschillende diciplines; grafisch en technisch. Door deze combinatie is kwaliteit gewaarborgd en kunnen wij altijd het beste van twee werelden verenigen in het uiteindelijke product.

Voor alle onderdelen die MxM MultiMedia ontwerpt en realiseerd hanteren wij een stappenplan; research en testen is daar een belangrijk onderdeel van. Daarnaast heeft u hierdoor tijdens een project altijd inzage in de voortgang (ook financieel) zodat er altijd duidelijkheid is over in welke fase uw project zich bevindt en deadlines ook deadlines zijn.

Naast onderzoek naar nieuwe technologieën testen wij deze ook uitvoerig zodat we goed beslagen ten ijs komen en niet meewaaien met elke hype. Vooruitgang is mooi maar het moet wel functioneel zijn en ook in de toekomst garantie kunnen bieden voor
bijvoorbeeld updates en onderhoud.
Uw bedrijfspresentatie is uw visitekaartje. Of het nu gaat om het op spectaculaire wijze uw bedrijf te promoten of om het ondersteunen van verkoopactiviteiten, voor elk doel is er een toepassing.

 
 
| Home-Nieuws | Activiteiten | Portfolio | Ons bedrijf | MxM-Hosting | Contact | Klantportaal |
©2010 - MxM MultiMedia - all rights reserved