Navigatiebalk voor MxM MultiMedia

download de MacroMedia Flash Player


Nieuwe webapplicaties

Buiten ons succesvolle Content Management Systeem (CMS) ontwikkelen wij nu een hele serie nieuwe webapplicaties. Allemaal dynamisch en direct toepasbaar op uw website. Denk hierbij aan een agenda met planning, een nieuwsbrief maar ook een simpel te beheren fotoboek / product-catalogus. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bent U Content?

Bent u content ? dan heeft u vast gebruik gemaakt van onze nieuwe formule; Een profes-sionele website voor een vast laag bedrag per maand !
Deze formule blijkt voor veel ondernemers het ei van Colum-bus te zijn!
Bezoek contentsite.nl

 


Database gestuurde website voor Midreth
Bouwbedrijf Midreth B.V. is overgeschakeld naar een compleet nieuwe database gestuurde website.
Waar er eerder een website was met meer dan 1000 pagina's HTML, is er nu een dynamische website ontwikkelnd bestaande uit enkele tientallen pagina's.
De website wordt nu dagelijks bijgehouden door een medewerker van Midreth.
Deze kan dit zonder speciale opleiding of programmakennis.

Bezoek hier de site

Dalfsen Diensverlening
Voor van Dalfsen Dienst-verlening is een eenvoudige website gemaakt. Deze ZZP-er kan door deze website sneller zijn klanten informeren over de snelle ontwikkelingen in zijn bedrijf.
Bezoek hier de site

Website voor Nova
Voor Nova Vastgoedont-wikkeling te Utrecht hebben wij een website gemaakt. Het grafisch ontwerp is door een extern ontwerpbureau gemaakt. MxM heeft de website en Flashanimaties gemaakt.
Bezoek hier de site

 

 

De activiteiten van MxM MultiMedia.
Al bijna 20 jaar volgen wij de laatste ontwikkelingen op de voet. Wij zijn thuis in de nieuwste toepassingen: PhP, Flash, Director, Java, XML, 3D-applicaties enz. Wij passen deze toe waar deze bruikbaar zijn. Waarbij wij luisteren naar de behoeftes van de klant en dit vertalen in bruikbare oplossingen volgens onze hoge kwaliteitsnormen.
----------------------------------------------------------
Internet

Over Internet kunnen we kort zijn, ieder van ons heeft er bijna dagelijks mee te maken,
via het web of de e-mail. Ondanks dat vele bedrijven op het net aanwezig zijn gebruikt
het merendeel niet de mogelijkheden die dit medium biedt. Tevens ontstaat door een zekere 'wildgroei' steeds meer behoefte aan duidelijke en inhoudelijk juiste informatie.
Juist daar is MxM MultiMedia in gespecialiseerd, hoe complex ook, alle informatie wordt duidelijk en herkenbaar aangeboden.
Mede dankzij onze kennis op het grafische vlak geschiedt dit conform huisstijl zonder aan functionaliteit in te boeten. Bezoek de website van Midreth Van het ontwikkelen van een website tot het opzetten van e-commerce toepassingen geldt; duidelijkheid en functionaliteit gekoppeld aan originaliteit.

Enkele voorbeelden:
Uw website á la minuut aanpassen aan uw actuele nieuws, direct uw productfolders aanpassen aan actuele prijzen en informatie. Uw klanten met 1 druk op de knop een elektronische nieuwsbrief sturen, agenda's onderweg draadloos synchroniseren enz.

Hiernaast een voorbeeld van een databasegestuurde website voor Bouwbedrijf Midreth B.V.
----------------------------------------------------------
CD-rom/DvD
Een CD-rom of DVD kan een ultieme oplossing zijn om uw product of diensten aan een breed publiek te tonen. De voordelen van CD of DVD zijn legio: het medium kan grote
bestanden, animaties, video en koppelingen naar Internet bevatten. Zelfs software of databases behoren dankzij de grote opslagcapaciteit tot de mogelijkheden.

MxM verzorgt desgewenst het gehele proces, ontwikkeling, ontwerp en realisatie van het uiteindelijke product tot en met het bijbehorende drukwerk.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:
Prijslijsten, brochures, jaarverslagen, opleidingen en bedrijfspresentaties.

Hiernaast een cd-rom met informatie over bedrijfs-deuren.
----------------------------------------------------------
Presentaties
Uw bedrijfspresentatie is uw visitekaartje. Of het nu gaat om het op spectaculaire wijze uw bedrijf te promoten of om het ondersteunen van verkoopactiviteiten, voor elk doel is er een toepassing. De huidige technologie stelt ons in staat om een complete bedrijfspresentatie te maken op bijvoorbeeld CD-rom of het Internet.
Voor ons is ook een onderdeel van bedrijfspresentatie het maken van direct-email bestanden waarmee u uw boodschap extra inhoud geeft.

Enkele toepassingen:
Bedrijspresentatie en/of productpresentatie, jaarverslagen, brochures, beurspresentaties, verkoopakties.

Hiernaast een powerpointpresentatie voor stadion Galgenwaard te Utrecht.

----------------------------------------------------------
Software
Een deel van de oorsprong van MxM komt voort uit het programmeren. Gezien de uitstekende kennis van alle moderne Bezoek de website van FFPrint.nlprogrammeertalen worden alle producten door ons zelf opgebouwd.
Maatwerk schuwen wij hiervoor niet. Daar waar nodig wordt eventueel een applicatie gemaakt als reguliere software niet toereikend is.

Voorbeelden:
Softwareprogramma's voor specifieke gebruikers / doelgroepen, ontwikkelomgevingen voor databases, koppelingen tussen verschillende softwareprogramma's.

Hiernaast ons succesvolle programma FFPrint.
Bezoek de website FF-Print.nl
----------------------------------------------------------
Special products
Buiten de genoemde activiteiten worden wij ook regelmatig gevraagd voor bijzondere projecten. Deze projecten worden met enthousiasme aangepakt en hierbij zoeken we graag de grenzen op van wat er met automatisering mogelijk is.

Voorbeelden:
E-learning project met een geheel geanimeerde cartoon als leraar, en zoals hiernaast afgebeeld, een complete vitruele 3-D wandeling door een deel van de binnenstad van Amsterdam.

 
 
| Home-Nieuws | Activiteiten | Portfolio | Ons bedrijf | MxM-Hosting | Contact | Klantportaal |
©2010 - MxM MultiMedia - all rights reserved